Velika izbira brezplačnih programov, ki pripomorejo k lažji komunikaciji med poslovnima partnerjema

Brezplačne aplikacije za zvočno in slikovno povezavo med računalniki

Skype

Viber

Jami

AnyDesk

TeamViewer

UltraVNC

Če želimo, da komunikacija med pogodbenima strankama poteka nemoteno, je na voljo kar nekaj brezplačnih programov, ki zadostujejo vsem potrebam v sodobnem poslovanju. Vse programe vam namestimo na vaš računalnik, vas podučimo upravljanja z njimi in v vsakem trenutku skrbimo za njihovo posodabljanje in pravilno delovanje. Vse omenjene storitve za vas opravljamo brezplačno!!!

Programi za zaščito in boljše delovanje računalnika

AVAST Antivirus

OpenOffice

CCleaner

System Cleaner

Driver Booster

Malware Fighter


V našem, kakor tudi v vašem interesu je, da vaš računalnik deluje nemoteno, brez nepotrebnih programov, začasnih datotek, virusov ali prevelike zasedenosti diska in spomina, ki bi upočasnjevali njegovo delovanje. Tudi za te težave obstaja cela paleta brezplačnih programov, ki jih lahko uporabite na vašem računalniku. Občasno je tudi priporočljivo očistiti računalnik različne nepotrebne "navlake". V primeru poslovnega sodelovanja, vam programe na daljavo instaliramo brezplačno in jih tudi vzdržujemo (občasno vam zaženemo programe, računalnik očistimo nepotrebnih datotek). Vse omenjene storitve za vas opravljamo brezplačno!!!

© Copyright 2021 - LAN-GEA d.o.o., p.e. Tavčarjeva 3, 4240 Radovljica, podjetje za računalniške storitve - All Rights Reserved

Designed with Mobirise web themes